Известие

Collapse
No announcement yet.

Провиснала тапицерия на тавана :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Провиснала тапицерия на тавана :(

точно над сенниците и от двете страни ми е провиснал тавана и май става все повече и повече.. как може да се оправи това? Мислех си със спринцовка ако се вкара малко лепило дали няма да се оправи?
    Lexus IS200

Ако не ме лъже паметта, имаме колега от Варна, който е с опит в облатта Предполагам, ще се включи скоро
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

И на мен е така,две години я карам и все не смогвам да си оправя тавана.Сваляне му е майката и цялостно лепене.
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ютия (на 2/3 усилване) и през един тензух гладиш амааааа много внимателно. Тука имаше един колега дето усилил на макс но забравил тензуха и то залепнало ама ...вече с дупка

п.с.

Ако нестава от първия път не усилвай и не продължавай
        97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

Първоначално публикувано от Yon
          Ютия (на 2/3 усилване) и през един тензух гладиш амааааа много внимателно. Тука имаше един колега дето усилил на макс но забравил тензуха и то залепнало ама ...вече с дупка

п.с.

Ако нестава от първия път не усилвай и не продължавай
          Пълен си с лафове като лайно с витамини... Ше пробаме таа работа с ютията
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Вирусе, внимавай като обърнеш ютията да не ти падне някой виглен на седалките да ти изгори тапицерията на седалките. Че като ви знам кви сте модерни у ваше село сигур още ползваш ютия с твърдо гориво.
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
              Вирусе, внимавай като обърнеш ютията да не ти падне някой виглен на седалките да ти изгори тапицерията на седалките. Че като ви знам кви сте модерни у ваше село сигур още ползваш ютия с твърдо гориво.
              Хехе,тоя па тоя,ногу си отворен,бе
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Моята я водих на тапицер. Добре се получи, даже човека гарантира за творението си. Мисля че 80 лв ми взе за труд и материали.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

Първоначално публикувано от stelt
                  Моята я водих на тапицер. Добре се получи, даже човека гарантира за творението си. Мисля че 80 лв ми взе за труд и материали.
                  Същата работа съм и аз.Зимата имаше само малка увиснала част,а лятото цялата тапицерия на тавана увисна и буквално ми опираше в главата.Отидох на тапицер и за 80 лв(50 лв за плата и 30 лв паботата) ми направиха таван-слънце. Единствения недостатък беше,че от цигарения дим след няколко години платът щял да потъмнее,ма кво да направя като съм пушач.
                  Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Никой, нищо не каза за идеята със спринцовката... Ами явно ще пробвам и ако стане ще кажа какъв е резултатът. Ако е кофти просто и аз ще отида на тапицер
                    Lexus IS200

Comment

Колега и аз го имам същия проблем и в интерес на истината и аз съм решил да се пробвам със спринцовка,така че който го направи пръв ще казва какво е станало.Успех.
                      Alfa Romeo 146 1,6 boxer

Comment

И моя на 145-та беше провиснал до средата. Закарах я на майстор и за 100лв ми я направи- свали целия таван до ламарината на покрива и след 2 дни ми го сложи обратно, т.е. съхне 2 дни лепилото. Мисля че проблема със спринцовката ще бъде че има дунапрен над плата и точно той се разлепя и разпрашава и трябва да се изчисти от кората. А ако ще си сваляте сами тавана, загрейте добре купето за да не се счупят пластмасовите детайли.
                        Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

То доста 145-ци го имат тоз проблем и то предимно боксери и моята е така и ще я карам на тапицер но незнам кога
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И аз и аз
                            Моята кат я взех беше обелен плата, а дунапрена си седи... Та си мисля че се отлепва плата от дунапрена и тва със спринцовката не е много добра идея Мнооооого е грозно, ма кво да се праи, ще чакам да се оправи времето и ще я вода на доктор.
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov
                              И аз и аз
                              Моята кат я взех беше обелен плата, а дунапрена си седи... Та си мисля че се отлепва плата от дунапрена и тва със спринцовката не е много добра идея Мнооооого е грозно, ма кво да се праи, ще чакам да се оправи времето и ще я вода на доктор.
                              що да е грозно? стига да си вземеш лепило, което няма да остави петна всичко ще е добре си мисля аз...
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X